Background Image

SEO ПУБЛИКАЦИИ

ЗАЩО SEO Е ВАЖНО ЗА МАРКЕТИНГА ?

SEO е основна част от дигиталния маркетинг, защото хората извършват трилиони търсения всяка година, често с търговски намерения, за да намерят информация за продукти и услуги. Търсенето често е основният източник на дигитален трафик за марки и допълва други маркетингови канали. По-голямата видимост и по-високото класиране в резултатите от търсенето от конкуренцията може да окаже съществено влияние върху крайния резултат.
Въпреки това резултатите от търсенето се развиват през последните няколко години, за да дадат на потребителите по-директни отговори и информация, която е по-вероятно да задържи потребителите на страницата с резултати, вместо да ги насочва към други уебсайтове.
Също така имайте предвид, че функции като богати резултати и панели със знания в резултатите от търсенето могат да увеличат видимостта и да предоставят на потребителите повече информация за вашата компания директно в резултатите.

SEO е основата на една холистична маркетингова екосистема. Когато разберете какво искат потребителите на вашия уебсайт, можете да приложите това знание във вашите кампании (платени и органични), във вашия уебсайт, в свойствата на социалните си медии и др.
Регионална медия „Нова Варна“ и национална медия „Нова Вест“ могат да бъдат вашият верен приятел при правилната индексация.
Това е видно от съвместната работа с много бизнеси и дигитални агенции, които ни се доверяват ежегодно.