Background Image

реклама

реклама

Над 90% от хората, търсещи услуги или фирми, се възползват от възможностите на Google. Ако искате тези потенциални клиенти да попаднат на Вашия сайт, реклама в Google AdWords е подходяща, дори и задължителна за Вас.

С тази услуга може да рекламирате всички видове бизнес, особено за тези, които отскоро имат уебсайт и той тепърва трябва да се популяризира.

РЕКЛАМИ ОТ ТЕКСТОВ ВИД (GOOGLE ADWORDS)

Разположени са в отделно поле на първа страница в Google – най-горе, най-долу или вдясно:

гоогле реклама

Когато рекламирате до резултатите от търсенето в мрежата за търсене на Google, избирате ключови думи, с които да насочвате рекламите си към хора, които търсят сродни термини. Също така можете да изберете да показвате рекламите си през определени часове от деня, както и да посочите местоположение и език.

ДИСПЛЕЙНА РЕКЛАМА (GOOGLE ADSENSE)

Дисплейният формат представлява по-пасивен вид реклама спрямо ключовите думи. По всяка вероятност всеки ден виждате множество дисплейни реклами – банери, рекламиращи продукт или услуга в статиите, които четете, или около тях. Това са дисплейни реклами.

гоогле реклама 2 дисплейна реклама

Дисплейната реклама може да бъде в различни размери и с различно съдържание. Възможно е да комбинираме няколко стратегии в една кампания.

Изобразява се в множество информационни сайтове, използващи платформата на Google. Тези сайтове могат да бъдат избрани според спецификите на търсените потребителски аудитории (таргет групи). Ние можем да определим най-ефективните канали и сайтове, чрез които рекламата да достигне точно до Вашите бъдещи потребители.

*Smart Media Group настройва всички Google реклами чрез специфични параметри с цел привличане и достигане до подходяща аудитория.