Background Image
reklama google maps smg

ТВОЯТ БИЗНЕС НА КАРТАТА НА GOOGLE (ЗАЩО Е ВАЖНО)?

Всички сме виждали картата на Google. Всички по един или друг начин сме я използвали, за да намерим магазин/офис или друго място.
Ако имаш бизнес, вариантите са два:

1. Бизнесът изобщо не присъства на картата в Google.

В този случай шансът клиентите да намират локацията през картата е минимален. Ето в какво се изразява решението:

Предлагаме ти професионална настройка за Google локация, официално упълномощаване за собственост на бизнеса от Google.
Въвеждане на пълна информация за бизнеса на картата на Google – снимки, сайт, работно време, телефон, оценки и др.
Месечна поддръжка на символична цена – одобрение на снимки, отхвърляне на корекции и цялостно управление на заявени от потребителите промени относно този бизнес.

Освен всичко това можем да ти направим уебсайт с най-основната информация за бизнеса ти само за 150 лв. – БЕЗ ТАКСИ за домейн и хостинг! Този сайт ще бъде индексиран от Google и ще бъде свързан с бизнес регистрацията на Google картата.

2. Бизнесът присъства, но не си заявявал собственост.

В този случай бизнесът е на картата, но информацията е непълна, неточна или дори напълно грешна.

Това се случва когато не си упълномощен собственик на локацията и потребителите на Google gmail изпращат заявки за промяна на информацията за твоя обект. Тогава Google може да промени информацията за обекта без да иска разрешението на собственик, защото обектът все още не е свързан с такъв.

Дори ако бизнесът ти присъства на картата е силно препоръчително да го заявим на твой профил, тъй като тогава ще можеш да промениш грешната информация, да допълваш липсващата и да следиш снимките и ревютата, които потребителите публикуват от обекта ти.

КАКВО Е НАЙ-НОВОТО ?

Така ще можеш да заемаш повече място в търсачката, както и да информираш настоящи и потенциални клиенти за основното и да ги пращаш в сайта си за повече информация.

Ние ще направим твоята бизнес регистрация на картата на Google и уебсайт само за 200 лв. пакетна цена, като ще получиш 2 безплатни обяви към регистрацията си.

Единственото важно изискване е да ни предоставиш необходимата информация, която ще излиза за обекта – снимки, сайт, работно време, телефон за контакт, както и обобщена информация за продуктите/услугите на бизнеса.

Останалото ще направим ние.