Background Image
гласуване 4 април

ПОЛИТИЧЕСКА РЕКЛАМА. СИЛАТА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ И КАК ДА ДОСТИГНЕМ ДО ИЗБИРАТЕЛЯ?

„СМАРТ МЕДИЯ ГРУП“ ПРЕДЛАГА НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ:

ПРИСЪСТВИЕ В ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ
НОВА ВЕСТ“ и „НОВА ВАРНА

„Нова Вест“ е национална медия, която има за цел да бъде обществено полезна и да отразява всички новини, както политически, така и обществени от България и света.
Медията притежава и по-голям капацитет да представя задълбочено и многостранно събитията, фактите и новините, благодарение на националния си обхват от читатели. Акцентът на медия “Нова Вест” е модерният подход към новините със силен авторски журналистически и визуален почерк, силно изразена чуваемост към призивите и проблемите на българските граждани.
Медия “Нова Вест” разполага с една от най-големите фейсбук страници в България – аудитория с близо 312 000 последователи.

„Нова Варна“ е регионалният новинарски лидер в социалното пространство с най-силно присъствие, покритие и отразяване, както във Варна, така и по цялото Черноморие. Медия “Нова Варна” съчетава в себе си модерен подход към новините, навременно отразяване на събитията – обществени и политически, засилен авторски почерк, силно изразена чуваемост към призивите и проблемите на варненци. Множеството репортажи и разследвания придават още по-социален характер на медията и достоверност на информацията. Медия “Нова Варна” разполага с аудитория с над 204 000 последователи във Facebook страницата.

Медия „Нова Вест“ и „Нова Варна“ са регистрирани в ЦИК и Сметната палата за предстоящите избори. Медиите са вписани и в регистъра на Министерството на културата по Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения и за обявяване на разпространителите и доставчиците на медийни услуги.

Фейсбук непрекъснато работи върху подобряване на прозрачността на политическите реклами в социалната мрежа и Инстаграм. Рекламодателите трябва да са преминали през процес на одобряване и верификация.

„Смарт Медия Груп“ разполага с верифициран и одобрен рекламен Facebook акаунт, както и Google акаунт специално за създаване на политически реклами.

Национална медия „Нова Вест“ и регионална медия „Нова Варна“ се отличават от всички останали с оригиналната си визия, иновативен дизайн и социално отношение към новините. Читателите са от всички възрастови групи и с различно социално положение.

“Нова Варна” и „Нова Вест“ са одобрени и поддържат най-съвременните системи – на Facebook – INSTANT ARTICLES и на Google – AMP за „незабавно“ зареждане на съдържанието, което улеснява потребителите и предоставя по-добро потребителско изживяване.

Facebook страницата на национална медия „Нова Вест“ е с над 312 хиляди потребители от цяла България, а тази на регионална медия “Нова Варна“ – с над 204 хиляди, което позволява правилно насочване на политическата реклама директно към избирателите.
Също така медиите предлагат и иноваторски подход при съграждане на публичния образ на личности и партии:

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА НА SMART 4PR ЕООД

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

FACEBOOK ПРЕДЛОЖЕНИЕ (по заявка)

– Публикуване на предизборен клип във Facebook страницата на медия „Нова Вест“ и „Нова Варна“;
– Излъчване на живо във Facebook страницата на медия „Нова Варна“ – Създаване на Facebook страница;
–  Привличане на избиратели от Вашия район;
–  Facebook промотиране на постове;
–  Администриране на Facebook страница;
–  Facebook реклама на Вашата страница Медийни предложения:
–  Публикуване на предизборни прессъобщения;
–  Изготвяне на политически прессъобщения;
–  Видео репортажи;
–  Банерна реклама;
–  Заснемане и обработка на предизборни клипове.

GOOGLE ПРЕДЛОЖЕНИЕ (по заявка)

  • Изработка на рекламен банер;
  • Създаване на текстов рекламен блок;
  • Конфигуриране и мониторинг на Google реклама

За контакти: e-mail: mediashop.bg@gmail.com

Телефон: +359 883 454 144