Background Image
рекламиране в интернет и в онлайн медии

ИНОВАТИВНА РЕКЛАМА 2021Г.

Вашата реклама може и да не бъде видяна в рекламният блок на дадена телевизия, рекламата ви може да не бъде чута по радиото, колкото пъти ви се иска на вас, вашият рекламен анонс в печатното каре може да не бъде забелязано от вашата аудитория, поръчаният от вас билборд може да не бъде на мястото, където ви е необходимо, но докато работите или сте в таксито, или си почивате, или сте в личният си автомобил, или сте с приятели, вие виждате всяка интернет реклама, таргетирана спрямо вашите интереси.

Всяко рекламно дигитално послание стига до вас и е на един клик разстояние.
Дигиталната реклама е чудесен начин да се доставят промоционални маркетингови съобщения на потенциалните клиенти. В ерата на интернет рекламите можете да научите повече за аудиторията си и да насочите потребителите си към рекламата, която най-вероятно ще ги заинтересува. Това означава, че имате възможност да филтрирате хората, които виждат рекламите Ви, въз основа на тяхното онлайн поведение, интереси и активност.

За разлика от класическата реклама, с онлайн рекламите можете да видите колко хора действително са разгледали рекламата ви и как са отговорили, така че можете да ги оптимизирате по-добре в бъдеще.
Най-добрата реклама е тази, която се помни дълго и има продължителен резултат.

ИНОВАТИВНА РЕКЛАМА 2021Г. В НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ „НОВА ВЕСТ“ И РЕГИОНАЛНА МЕДИЯ „НОВА ВАРНА“:

– Интерактивна история (Story) във фейсбук страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“ за 24 часа на 100% видимост с включен линк към вашата PR статия;
Facebook Stories дават възможност за споделяне, което предоставя на аудиторията елементи от една цялостна и автентична концепция/история, носеща усещане за ново преживяване.
• Историите представляват интересен начин за достигане до аудиторията Ви както на десктоп, така и на мобилни устройства. Този вид публикации може да Ви помогне да ангажирате потребители, които поради свиването на обема на органични показвания на публикации от страници, реално не са виждали актуална информация от Вас дълго време.

– Публикуване на изготвен от Вас рекламен видео клип на бизнеса ви във Facebook страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“;
• Тази услуги ви дава възможност да се възползвате в пълнота от Facebook аудиторията от последователи на медиите „Нова Варна“ и „Нова Вест“.
– Закачане на PR публикация най-отгоре на Facebook страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“ на 100 % видимост;
• Имате рекламна публикация в медия на „Нова Варна“ или „Нова Вест“, която искате да остане видима в продължение на няколко дни или седмици?
• Фиксирането на публикация е един от най-лесните и най-ефективни начини да се уверите, че вашата най-добра и най-важна публикация е първото нещо, което посетителите виждат, когато посетят Facebook страницата „Нова Варна“ или „Нова Вест“.
Host/Co-Host Facebook Event
• Използвайте аудиторията на медия „Нова Варна“ или „Нова Вест“ за популяризиране на вашето събитие, концерт, фестивал, културно мероприятие и тн.
Branded content публикация във Facebook

фейсбук реклама branded content

• Публикуване на публикацията в официалната Facebook страница „Нова Варна“ или „Нова Вест“+ тагване на вашата бизнес страница чрез услугата на фейсбук Branded content
• Марковото съдържание е друг начин да се възползвате от вашия опит в създаването на съдържание за социални емисии и мобилни среди, както и за доверие сред аудиторията.

Когато публикувате марково съдържание на вашата страница, маркирайте марки, като изберете опцията „спонсор на маркери“.
• Brand Collabs Manager е по-нов инструмент, който улеснява откриването за платени партньорства и отключва потенциала за печалба от вашето присъствие във Facebook.
Свържете се с марки, които искат да популяризират своите продукти и услуги чрез връзката, която поддържате с последователите си, и след това си сътрудничете в кампании, които могат да увеличат ангажираността ви.